Om Nico

IMG_0749

Hej allihop!

 

Jag heter Nico och är på väg att bli 20 månader gammal. Min stor utmaning i livet är just nu att hitta på saker, testa vad jag kan, äta allas mat, undvika pottan men mest av allt – leka! Annars livet är rätt så bra just nu. Stora planer i framtiden; förskola på hösten (känns som ett livstid kvar innan den roliga börjar). Börjat även nappa på den där pratande, du vet, ord och sånt… Jag kommer bli kungen på familjen när jag äntligen kan uttala vad jag vill… Makt…

 

Trots min mogen ålder har jag lyckats att ändra sättet pappa tänker när det gäller vad jag får – eller inte får – leka med… Ibland leker jag med nya saker redan innan den långa och avancerat diskussion med min pappa och hans (dvs mammas) tillåtelse… Bästa lek är när ingen försöker visa mig hur barn ska leka! Jag kommer inte till pappas kontor och försöker berätta honom hur han ska jobba! SÅ LÄMNA MIG I FRED – JAG VET VAD JAG GÖR!! Som tur har pappa förstått detta nu och vill bara hänga med. Tillsammans leker vi med allt vi når – så tänk hur mycket vi kommer att leka om 20cm till!

 

Tillsammans har vi startat projekt Nicos leksaker – den ultimata testen om vad som kan kallas för leksak. Tillsammans kommer vi skapa videos om kaos… nej… om fält studier på våra tester. Tillsammans ska vi stå även när mamman tycker vi inte borde målat små bilar med hennes bästa nagel lack och sen påstå vi inte gjorde det… Pappa borde veta bättre… Video är rätt så bra bevis på såna här situationer… Och inte till våran favor… Men tillsammans är tanke bakom detta projekt.

 

Så följ med på ett äventyr – livet är för kort att inte ha det roligt! Och har man det på film kan även andra ha det kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Nicos resa!