Lego bygger pojkar till men

Lego – kärlek i små bitar

Hej allihop!

Lego bygger pojkar till men

Lego bygger pojkar till men

Lego… Finns det något finare i livet? Små bitar som formar drömmar. Små bitar som gör mammor, pappor och barn till arkitekt, bygg tekniker och galen konstnär. Danmarks bästa är något mormor, ens halv galen farbror och irriterande lill systern förstår… Lego bygger bättre familje relation och alla kan vara med!

 

Så nu var det dags för Nico att börja med detta underbara låtsas värld. Den naturliga vägen för pappa hade vart att ta pojken till Lego land. Tyvärr Danmark ligger i helt annat ställe än Toys r us så Toys r us skulle det bli. Direkt på huvud dörren blev vi välkomna av Sir Lego, 1:a riddaren av Barkarby. Vi skakade händer och direkt var det förstått att inget skulle vara som det var innan. 1:a riddaren av Barkarby var nästan lika cool som pappa!

 

Hejohoj sprang vi mellan hyllor och testade allt vi kunde dra ner från hyllan och hade ”prova på” knapp. Men varje 10:e minut sprang vill tillbaka till lego gubben och undrade hur han kan stå så länge på sitt plats utan att behöva byta blöja eller bara busa med Nemo och hans aquatiska kompisar… Vilken snubbe!

 

Lego ska det bli, frågan var vilket ska vi ta. Star Wars hade coola grejer. Samma med teknik varianter… Men varje paket hade någon ålders rekommendation som pappa till slut accepterade. Visst Nico är en mogen för sin 20 månader av livserfarenhet men inte riktigt på 7 åriges nivo… Ibland inte ens pappa når ditt.. Men Dubblo kan vi hantera!

 

Efter att blivit utkastat från leksaksbutiken (pga öppetider – inte något bus) åkte vi hem. Nästa morgon kom stora stunden att öppna på paketet och börja skapa! Och vad vi skapade. Vi byggt massa missformade husdjur. Ibland våran katt hade extra huvud från Zebra men spelar ingen roll! Lego är roligt och gör små pojkar till men. Och gamla gubbar till små pojkar!

 

Rekommenderas!

 

Go natt,

Pappa

admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Nicos resa!